Jukka Mäki

Jukka är utbildad maskiningenjör med komplettering av kurser inom ekonomi. Han har lång gedigen erfarenhet av arbete inom flera olika branscher som tågbranschen, medicinteknik, telekommunikation och konsumentprodukter. Han har provat på både anställning och verkat som inköpskonsult. Dessutom arbetat på konsultbasis inom utbildning i Supply Chain, Strategisk inköp och Engelska inom områdena affär och teknik via Yrkeshögskolan.

Han har arbetat som finmekaniker, mekanisk konstruktör, projektledare och strategisk inköpare samt varit inköpschef under många år i flera stora internationella företag. Han har stor kunskap och erfarenhet inom Strategiskt inköp och Supply Chain.

Han trivs lika bra i verkstäder som på kontor och i utbildningslokaler. Jukkas intressen är: idrott, ekonomi, människor, resor och långa promenader. Med sin öppna, hjälpsamma, lösningsorienterade samt positiva inställning är han uppskattad av kunder, kollegor, elever, leverantörer samt partners. Hans styrkor är att leverera resultat, kostnadsbesparingar, optimering av Supply Chain samt att han är en uppskattad pedagogisk lärare. Han hittar alltid lösningar och ger aldrig upp innan resultat nås.