Victoria Bäckelie

Victoria Bäckelie arbetar halvtid som administratör och hanterar allehanda uppgifter inom administration och sociala medier.

Victoria – eller Vickie, som hon också kallas – är van att jobba självständigt med många bollar i luften, digitalt såväl som praktiskt. Hon har exempelvis i fem år jobbat i föreningsmiljö där medlen varit små och direktiven få. Hon trivs i rollen som problemlösare, uppskattar alltid raka puckar och en kombination av överblick och detaljsyn. Vickie gillar att utvecklas och ta på sig nya utmaningar. Hon är teknikintresserad, lyhörd, självgående och noga med god service och trevligt bemötande.

Vickie har jobbat inom flertalet fält tidigare så som biluthyrning, scenrigg och ljus, personlig assistans och butik. För ungefär 5 år sedan växlade hon till ett fysiskt lugnare jobb för att lägga mer tid på intresset för gruppträning efter arbetstid, det slutade även med ett deltidsjobb som träningsinstruktör i yoga och konditionsträning.

Hon skulle beskriva sig själv som en öppen optimist med mycket förståelse för människors individuella förutsättningar och begränsningar. Hon har ett stort hjärta med mycket driv att hjälpa andra och egenutveckling. Hon strävar efter tydlighet och tillgänglighet.

Fritiden spenderas med blandade intressen där kreativitet ligger högt. Hon skapar i färg, lera och garn. Periodvis blir det även mycket sång och musik. Hon tränar några gånger i veckan men uppskattar också RPG i olika former, data och videospel samt några tv-seriemaraton ihop med sin sambo och en katt i knät.

Innan sänglampan släkts för natten har hon också hunnit med lite språkplugg, sudoku, pussel eller självutvecklingsböcker.