E-kurser och digitala tjänster

 

Vi skapar företagsanpassade e-kurser åt våra kunder. Exempel på teman: arbetsmiljö och säkerhet, tekniska utbildningar, vistelse i spår, ledarskap, lagstöd för chefer, TTJ-repetition, riskbedömning och utredningsmetodik… Vad skulle vara av godo för just er att få till som e-kurs eller blandat lärande?

Det kan vara e-kurser för självstudier. Kortare kurser för att skapa grundkunskap på något område eller lite längre utbildningar.

Det kan vara blandat lärande. Det kan innebära att deltagaren gör en del som självstudier och så gör vi en del på distans (ex. webbinarium eller dialogforum) och/eller fysiskt på plats hos dig. Kombinationen kan se olika ut beroende på vilket behov du som kund har.

I ”vår digitala kursgård”, som vi kallar platsen där vi kan möta dig digitalt, kan ditt företag få en egen yta där vi lägger just dina utbildningar.

Hör av dig när du vill veta mer om våra e-kurser och hur vi kan bistå dig.

Vi håller även på att skapa öppna kurser som är tillgängliga för alla. I takt med att de publiceras så kommer de att synas på startsidan. Företagsanpassade kurser syns bara för de som har fått en särskild inbjudan till dessa.

Vår digitala kursgård finner du här