Kunder och Partners

Vi samverkar för din storhet. Solberga station AB är konsultföretaget som bygger styrka. Effektivare, säkrare, roligare och lönsammare – för dig som vill mer. Våra kunder är såväl stora som små och finns i både privata bolag som i offentlig sektor. Gemensamt för dem alla och för oss är viljan till mer, viljan att lägga kraft och mod på det som krävs för att utveckla och utvecklas. Är du en av oss? Nedan till vänster kan du se ett urval av våra kunder. Nedan finner du också till höger några företag som vi samarbetar med och underkonsultar åt.

Solberga station AB arbetar under konfidentialitet vilken gäller alla kunder både under pågående och efter genomförda uppdrag. De kunder som agerar referenser här har lämnat sitt medgivande till att vi berättar att de är våra kunder.

I järnvägsbranschen:
Bombardier Transportation Sweden AB
EuroMaint Rail AB
Hector Rail AB
Infraservice Group Scandinavian AB
ISS Facility Services AB
Nordiska Tåg AB
Train Alliance Sweden AB
TSS Train Station Service AB
TXG Maintenance AB

I andra branscher:
Draka Kabel Sverige AB / Prysmian Group
Fläkt Woods AB
Hydro Extrusion Sweden AB (fd Sapa Profiler AB)
Iris Utvecklingscenter AB
Itab Shop Concept Nässjö AB
JSC it-partner AB
Nässjö Affärsverk AB
Nässjö kommun
Studieförbundet Vuxenskolan region Jönköping
SWEDEC Försvarsmakten
Vetlanda kommun

Solberga station AB samarbetar med Dendro Lift AB som har 40-års erfarenhet av tillförlitliga lyftbockar för tunga fordon och industriella lyftlösningar. Mobila lyftanordningar, stationära lyftlösningar för tåg, takarbetsplattformar, hjulsvarvar och mycket mer.

Vi arbetar som underkonsulter åt Dendro Lift AB som utbildare inom truck, lyft, travers och fallskydd och arbetsmiljörelaterade frågor på dessa områden.

Läs mer här: Dendro Lift AB

Solberga station AB samverkar med IndustriForum i Jönköping AB vars styrka är ledarutveckling i strategiskt förbättringsarbete och ledarnätverk.

Vi agerar underkonsult åt IndustriForum och genomför uppdrag inom företagsanpassade ledarskapsutbildningar samt seminarier och föreläsningar på tema ledarskap, motivation, kommunikation och förändringsarbete.

Läs mer här: IndustriForum i Jönköping AB

Solberga station AB samverkar med Kommuncoacherna™ Sverige AB. Kommuncoacherna™ arbetar med att stödja utvecklingsprocesser inom kommuner, landsting, organisationer och myndigheter samt entreprenadföretag som arbetar på uppdrag av dessa. Stödet sker främst i form av ledar- och teamcoaching, seminarier och workshops samt utbildningsprogram inom t ex interkulturella frågor. Kommuncoacherna™ tar även uppdrag inom organisationsutveckling, rekrytering och marknadsföring.

Vi agerar underkonsult åt Kommuncoacherna™ Sverige AB och genomför uppdrag, huvudsakligen på området professionell coaching, inom offentlig sektor.

Läs mer här: Kommuncoacherna™ Sverige AB