Vi frågade vår konsult Margareta Carlsson vad hon gillar med sitt jobb?

– Jag tycker om att kunna bidra och göra reell nytta med det jag gör. När jag får det så tycker jag att arbetet är givande för mig. Jag tycker också om variation. På Solberga station AB får jag träffa många olika typer av företag, grupper och individer i en mängd olika uppdrag. Det är allt från individuell coaching och workshops med grupper till ledarskapsutbildning och bistånd i strategiska system. Så jag har ett varierande arbete.

– Då jag jobbar både som managementkonsult och som ICF Professional Certified Coach så får jag insyn i mycket, i allt från individnivå till ledningssystem, inom ramen för den konfidentialitet jag jobbar under. Det tycker jag är intressant, för jag gillar att lära nytt och det får jag göra nästan varje dag i mitt arbete, på ett eller annat sätt.

– Att vi sedan alla utgår hemifrån och arbetar på distans och själva styr vår egen arbetstid vilket gör att jag kan bestämma både när och var jag vill jobba är också något jag trivs väldigt bra med.

 

 

 

Foto: Daniel Wiktorsson, DW Design.