Vi arbetar som bekant alltid på distans hos oss, eftersom vi dels utgår från våra olika bostadsorter, dels reser till kunder runtom i Sverige. Så har även vi levt i en pandemi, vilket innebär att resor till kunder varit färre och i många fall ersatts av digitala insatser. Även våra egna kvartalsvisa personalträffar har oftast genomförts digitalt så nu längtade vi efter att ses igen.

I juni avslutade vi vårsäsongen med två dagar på teman som inspiration, historia-framtid, digitalisering och innovation. Vi utvärderade vårens insatser, reflekterade kring arbetstillfredsställelse, resonerade kring vårt syfte, våra värderingar och våra mål och hade workshop kring den digitala kursgård vi arbetar med att ta fram.

En del av träffen var en utflykt längs fd. järnvägssträckningen Gripenbergs järnväg och innefattade bland annat besök på Huskvarna Fabriksmuseum och Björkenäs mopedmuseum samt lunch på Flättinge Gårdskafé och fika vid Stalpet. Tur med vädret hade vi, så det var en härlig tur med många goda samtal om förr, nu och framtid.

Nu har vi skingrats för sommaren. Några är på semester, några arbetar. I juli kommer dock de flesta att vara lediga men vi kommer att ha koll på mejl (info@solbergastation.se) hela sommaren så känn dig välkommen att höra av dig om något dyker upp.

Vi tackar er alla för en fin vårsäsong och önskar er en riktigt fin sommar!

Solberga Station järnvägskonsulter