Mitt namn är Marcus Eddieson och driver konsultföretaget Eddieson Consulting AB som erbjuder tjänster inom chef/ledarskap, projektledning, upphandling, affärsutveckling, trafik- och fordonsutveckling.

Tyngdpunkten är och har alltid varit inom järnväg där jag har varit verksam under nästan hela mitt yrkesliv.

Jag började min yrkesmässiga karriär som lokförare och har sedan dess arbetat med trafikledning, fordonsansvar, personalansvar, Trafik och Driftchef, kontraktsansvarig fordonsunderhåll, underhåll m.m.

För ca 2 år sedan bestämde jag mig att starta mitt eget bolag för att erbjuda den kunskap och erfarenhet som jag samlat på mig under dessa år.

När jag inte arbetar ägnar jag mig åt familjen med fru, 4 barn och hund. När jag får tid över lyssnar och spelar jag gärna musik i alla de genrer. Som sidoprojekt till övrigt projekterar och bygger familjen ett hus ett stenkast från Solberga.

Jag ser fram emot ett samarbete med Solberga station AB och hoppas få vara delaktig i många och spännande projekt och uppdrag för att fortsatt kunna bidraga till en bättre järnväg i Sverige.

Marcus Eddieson Solberga Station järnvägskonsulter